We are

Online Marketing

Vi skaber synlighed for dig og din virksomhed via online marketing & social media, set ud fra et helhedsorienteret- og relationsbaseret princip.

Webdesign

Online Marketing

Support

3

We are

Divinordic tilbyder

Får du konverteringer nok via din webside eller webshop? Vil du ud over rampen og have flere konverteringer der betyder noget for dig?

Facebook / Instagram

Få det fulde udbytte af din Online tilstedeværelse?

Det er vigtigt for enhver virksomhed at kommunikere og positionere sig på sociale netværk som Facebook. Det gælder både at lytte til dem, gå i dialog med dem og gøre sig til kende over for dem.

Google Ads

Bliv synlig de bedste steder i Google’s univers

Google Ads giver din virksomhed mulighed for, at være synlig de bedste steder i forhold til dine keywords og hjælper med at du bliver fundet, noteret og valgt af den potentielle kunde.
Email Marketing

E-mail marketing - Din vej til effektive konverteringer

Hver gang man får en ny kunde, er det vigtigt, at man er i stand til at bibeholde denne kunde igennem en række aktiviteter, der holder liv i kundes positive oplevelse af virksomheden.

Facebook/Instagram

Vil du have det fulde udbytte af
din Online tilstedeværelse?

Uanset om din virksomhed er B2C (for enkeltpersoner) eller B2B (for virksomheder), så er din virksomhed stadig en forretning, der kommunikerer og har brug for at kommunikere med mennesker. De sociale netværk er stedet hvor mennesker mødes, udveksler relationer, meninger, råd og diskuterer emner og oplevelser med hinanden.

Det er derfor vigtigt for enhver virksomhed at kommunikere og positionere sig på sociale netværk som Facebook. Det gælder både at lytte til dem, gå i dialog med dem og gøre sig til kende over for dem.

Facebook Advertizing (Facebook Annoncering) bruges kort sagt til, at finde potentielle kunder, der er interesserede i at købe produkter og tjenester fra din virksomhed, og Facebook Advertizing er en af ​​de mest magtfulde kanaler til at bevare dem som kunder og gøre dem til ambassadører for din virksomhed.

Vil du gerne have fuldt udbytte af din facebook-annoncering? Have flest mulige konverteringer der betyder noget for dig og din virksomhed?

Facebook’s mange forskellige annoncetyper kan være en jungle at finde rundt i. Vi hjælper dig med din Facebook annonc

Email Marketing

E-mail marketing
– Din vej til effektive konverteringer

Hver gang man får en ny kunde, er det vigtigt, at man er i stand til at bibeholde denne kunde igennem en række aktiviteter, der holder liv i kundes positive oplevelse af virksomheden.

Engang var den eneste opgave for en virksomheds salgsafdeling, at ringe eller regelmæssigt at besøge kunden, for at opdatere omkring nyheder, nye produkter eller tjenester for at bibeholde kunden og imødekomme ethvert af kundens behov.

Takket være den teknologiske udvikling kan disse aktiviteter i dag uddelegeres og optimeres gennem en korrekt planlægning og eksekvering af e-mail marketing.

E-mail marketing Automation, dvs. opsætning af periodevise, informative eller kommercielle nyhedsbreve der sendes til en maillingliste af kunder eller potentielle kunder, er et nyttigt værktøj, så kunden eller den potentielle kunde får et behov for et produkt eller en tjenesteydelse som virksomheden tilbyder – det kunne være at sende tilbud eller rabatter i visse perioder af året eller meget simpelt for at sikre, at kunden husker os.

E-mail marketing er et område der konverterer bedst. Vi sætter gerne din første kampagne op for dig.

Vi hjælper dig på vej med, at få sat dit e-mail marketing system op og integreret med din webside. Vi kan også hjælpe dig på vej med din første e-mail marketing kampagne.